Kinderclub

Alle kinderen van 6-9 jaar oud zijn 1 keer in de maand op vrijdagavond welkom!

Op zo’n avond luisteren we naar een Bijbel verhaal, zingen we, spelen we, maken we een knutselwerkje, doen we een spel, drinken we en eten we wat lekkers.
Op deze manier maken we de kinderen op speelse wijze bekend met het christelijk geloof, de Bijbel, de kerk en de kinderen van de kerk.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen, gezellig met elkaar kunnen zijn en praten over het geloof.
De kinderclub is voor alle kinderen uit Goeree Overflakkee. Ook als je niet in onze kerk zit, maar gewoon graag met ons meedoet, ben je van harte welkom!

Wilt u meer informatie? U kunt dit aanvragen door contact op te nemen met de scriba.


Gedragscode Veilig Jeugdwerk NGK Middelharnis

De gemeente van de NGK Middelharnis vindt het belangrijk dat haar (vrijwillige) medewerkers (jongerenwerkers, mentoren, clubleiders, enz.) die werken met kinderen en jongeren in hun gedrag rekening houden met wat wenselijk en toelaatbaar is en zich bewust zijn van de kaders waarbinnen het jeugdwerk plaats kan vinden. Daarom hebben wij als kerkelijke gemeente voor al onze jeugdwerkers een gedragscode opgesteld. Wanneer men zich inzet voor het jeugdwerk vragen wij om deze gedragscode te ondertekenen. Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken en onze omgangsregels binnen het jeugdwerk in onze kerk.